Princ Kaspian na stříbrném plátně v Česku!

Rubrika: Kulturní a literární tipy

Nakladatelství Fragment přináší speciální nové vydání kompletu Letopisů Narnie
ve filmovém kabátě! Všem fanouškům fantasy příběhů Letopisy Narnie se nabízí jedinečná možnost porovnat filmové zpracování dalšího příběhu Letopisů s jeho knižní podobou.

Velkofilm Princ Kaspian má filmovou premiéru v českých kinech 19. června 2008.
Nakladatelství Fragment nezůstalo pozadu s filmovým zpracováním v pořadí druhého příběhu Letopisů a nabízí všem fanouškům tohoto fantasy fenoménu celý komplet Letopisů Narnie v dárkovém boxu, jehož obal je potištěn právě motivy z filmu Princ Kaspian!
První díl slavných Letopisů s názvem Čarodějův synovec, vydalo nakladatelství Fragment v říjnu 2005 a poté následovaly další jednotlivé díly: Lev, čarodějnice a skříň, Kůň a jeho chlapec, Princ Kaspian, Plavba jitřního poutníka, Stříbrná židle a Poslední bitva. Od loňského roku jsou na knižním trhu navíc kromě jednotlivých dílů i celé komplety (všechny díly v jedné knize i všech sedm dílů v dárkovém boxu s dvojím motivem, první s fotografiemi z filmu Lev, čarodějnice a skříň a druhý s potiskem Prince Kaspiana.
Že se Letopisy Narnie těší velké oblibě čtenářů, svědčí čísla prodaných výtisků, kterými řadí všechny tituly mezi bestsellery. Vzhledem k neustálé poptávce a úspěšnosti všech dosud vydaných titulů této letopisové řady realizovalo nakladatelství Fragment již několikrát jejich dotisky. Od vydání jednotlivých knih až do současné doby bylo prodáno přes 220 tisíc ks výtisků Letopisů Narnie.

Fenomén Narnie přináší nové souborné vydání! Komplet všech sedmi dílů Letopisů Narnie v dárkové kazetě s filmovým designem Prince Kaspiana. Prožijte dobrodružství v zemi obrů, trpaslíků, kentaurů a dalších tajemných bytostí. Poznejte historii Narnie od jejího vzniku až po poslední bitvu. Souborné vydání světového bestselleru je tím nejlepším dárkem pro mladé čtenáře!

Kazeta 140x117x180mm, knihy ve formátu 117×174 mm, brož., 200 str., 899 Kč
Z anglického originálu přeložila Veronika Volhejnová

Napsal/a: redakce (Pavlína)

Toto taky stojí za přečtení!

Kam s dětmi za lyžováním? V italském středisku Passo Tonale děti milují!

Italové děti milují, to je obecně známo. A udělají pro ně první poslední. Lyžařské středisko Passo Tonale vás o

Čtu dál →
Jak dětem ulevit od ucpaného nosu

Jak dětem jednoduše ulevíte od ucpaného nosu

Milé maminky, jsou Vaše děti často nachlazené? Teče jim z nosu, v noci mají ucpaný nos a těžce se jim dýchá? Pomozte

Čtu dál →

Môžem dať dieťatku jesť hocičo?

Môžem dať dieťatku pribináčika? Alebo zákusok? Alebo kupovanú nočnú kašu? V mamičkovských internetových skupinách sa pravidelne objavujú otázky, či to alebo

Čtu dál →

Co na to říkáte?

Vaši e-mailovou adresu si necháme pro sebe.

Sdílet
Sdílet
TOPlist